Datum: 13 maart 2024 / 12:00

Ontdekdezorg festival, de ontmoetingsplaats voor (toekomstige) werknemers en werkgevers in zorg en welzijn, zet de deur open voor iedereen en in het bijzonder voor herintreders, zij-instromers en studenten. Ontdek van alles over o.a. opleidingen, loopbaanadvies, aanbod van vacatures in de regio en de grote diversiteit aan functies en sectoren binnen zorg en welzijn. Onder het genot van een hapje en een drankje is er veel te beleven en te ervaren.

Wat: Ontdekdezorg festival
Waar: Heidelberglaan 7 Utrecht
Wanneer: woensdag 13 maart 2024 van 12.00 uur – 15.00 uur
Voor wie: (Toekomstige) werknemers en werkgevers in zorg en welzijn en iedereen die een bijdrage wil leveren aan het vormgeven van de zorg van de toekomst

Na afloop van het Ontdekdezorg festival vindt op Heidelberglaan 7 het Zorgfestival Samen Doen plaats, georganiseerd door Hogeschool Utrecht. Je krijgt hier van 15.30 tot 20.00 uur een kijkje in de keuken van de toekomst. Een andere manier van denken over en organiseren van gezondheid en welzijn èn het opleiden van zorgprofessionals.

We hebben meer dan voldoende aanmeldingen ontvangen, het is daarom helaas niet meer mogelijk om als werkgeversorganisatie deel te nemen.