Datum: 13 mei 2024 / 08:30

De Gezond & Zeker Innovatiedag is hét kennisevent voor ergo- en veiligheidscoaches en andere professionals die zich bezighouden met fysieke belasting, agressie en verzuim in zorg en welzijn. Met een ruime beursvloer en een uitgebreid workshopprogramma in het vernieuwde NBC Nieuwegein is dit een event om niet te missen!

Uit onderzoek van Vernet bleek in 2022 dat dagelijks ruim 99.000 medewerkers binnen zorg en welzijn niet inzetbaar zijn vanwege bijvoorbeeld ziekte of overbelasting. Dit is een enorme groep en laat zien dat het voor een werkgever heel belangrijk is om het eigen personeel gezond aan het werk te houden. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag is dit hét centrale thema. Bezoekers ontvangen de laatste kennis over hoe ze zichzelf, collega’s of personeel zowel fysiek als mentaal gezond aan het werk kunnen houden.

Workshopprogramma
Tijdens de Innovatiedag volgen bezoekers interessante workshops. Je kunt zelf een keuze maken uit ons uitgebreide workshopprogramma, zodat je tijdens de Innovatiedag zoveel mogelijk voor jou relevante kennis ophaalt. De workshops worden gegeven door ervaren en goed beoordeelde workshopleiders die de sector en het werkveld heel goed kennen. Kies wat voor jou van toepassing is: er zijn workshops van 30 minuten, waarbij je snel veel praktische kennis ophaalt. In de workshops van 60 of 90 minuten ga je wat meer de diepte in over een bepaald onderwerp. Speciaal voor de workshops halen we allerlei hulpmiddelen, zoals plafondliften, hoog-laag bedden naar het NBC, zodat jij als bezoeker nieuwe vaardigheden meteen kunt uitproberen. Bekijk het voorlopige programma alvast voor een indruk van de mogelijkheden. Inschrijving voor de individuele workshops vindt na aanmelding plaats.

Maar dat is nog niet alles!
Naast de workshops is er een uitgebreide Praktijkmarkt waar men de nieuwste snufjes op het gebied van fysieke belasting en agressie kan uitproberen. Ga in gesprek met leveranciers, probeer de nieuwste innovaties uit en stel al jouw vragen. Op de Praktijkmarkt kun je ook korte sessies volgen, vul bijvoorbeeld onder begeleiding van experts de Zelfredzaamheidsradar in. Uiteraard is Gezond & Zeker zelf ook aanwezig op de Praktijkmarkt om jou te voorzien van alle nieuwste tools.
Zien we jou daar? Meld je snel aan!

Praktische informatie
De Gezond & Zeker Innovatiedag vindt plaats op 13 mei 2024. Deelname kost 150 euro, met een vroegboekkorting van 10 euro wanneer er vóór eind 2023 wordt ingeschreven. Ook voor grote zorgorganisaties waarvan meer dan 10 bezoekers naar de Innovatiedag gaan is er een mooie korting mogelijk.

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn verenigd in RegioPlus. Alle informatie over de Innovatiedag is te vinden op gezondenzekerinnovatiedag.nl. Deel je de Innovatiedag ook met collega’s binnen jouw organisatie?