Datum: 10 februari 2022 / 14:30

Op donderdag 10 februari wordt de Utrecht Talent Alliantie officieel gelanceerd. De Utrecht Talent Alliantie maakt werk van een sterke regionale arbeidsmarkt en nodigt alle ondernemers en werkgevers in regio Utrecht uit om zich bij ons aan te sluiten. Want talent is overal en elk talent telt!

Programma

De online sessie start plenaire onder leiding van Maarten Bouwhuis. Maarten spreekt met Sharon Dijksma, voorzitter van de Economic Board Utrecht (EBU) en burgemeester van Utrecht, over de rol, ambities en acties van de EBU. Eén van de speerpunten is talent ontwikkelen, behouden en aantrekken. Aan de talkshowtafel bespreken we de uitdagingen op de arbeidsmarkt onder meer met Lieselotte Klop-Hendrickx (manager P&O UMC Utrecht), Wendy Aendekerk (HR directeur Ordina), Marc Nieuwland (directeur Newasco), Jan Bogerd (voorzitter College van Bestuur HU) en Robert Strijk (Gedeputeerde provincie Utrecht).

Na het plenaire programma wordt u uitgenodigd om actief mee te doen en praten tijdens de online break-out sessies die verschillende thema’s behandelen op het gebied talent. Bekijk het volledige programma op deze pagina.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 10 februari, 14:30 - 16:30 uur
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van de ROM Utrecht Region.

Meer lezen over de Utrecht Talent Alliantie? Bekijk dan de website.