Netwerkcafé

Op 14 februari vindt het eerste Netwerkcafé in de Ik Zorg shop plaats.

Het Netwerkcafé is de ideale plek voor mensen die benieuwd zijn of werken binnen zorg en welzijn bij ze past, de mogelijkheden op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom op een rijtje willen krijgen of met organisaties uit de regio in gesprek willen over actuele vacatures. Zo kan men op een laagdrempelige en prettige manier met collega's in contact komen. Dit "Valentijnscafé" staat in het teken van het kloppend zorghart.

Voorafgaand aan het netwerkcafe geeft Marjan Bakker een gratis workshop: Hoe presenteer je jezelf. Deze workshop is van 14:00-16:00 voorafgaand aan het netwerkcafe. "Als je jezelf wilt onderscheiden op de arbeidsmarkt, presenteer je jezelf op een professionele en zelfbewuste manier. Vanuit je persoonlijke kracht en authenticiteit vertel je waar je voor staat, voor gaat en waar je goed en ...uniek in bent. En beantwoord je met zelfvertrouwen de openingsvraag “Vertel eens wat over jezelf”".

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 14 februari, 16:00 - 18:00 (gratis workshop "Hoe presenteer je jezelf" van 14:00 tot 16:00)
Locatie: Ik Zorg shop (1e Hogeweg 4-8 in Zeist)

Wilt u met uw organisatie ook aanwezig zijn met actuele vacatures en direct in contact komen met werkzoekenden? Neem contact op met gpeereboom@utrechtzorg.net of bel 030-6340808.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws