Datum: 20 maart 2023 / 13:00

Onboardingsessie

In een tijd waarin de uitstroomcijfers van personeel in de sector zorg en welzijn er niet om liegen, is het extra belangrijk om je onboarding goed op orde te hebben. Het komende jaar organiseren we daarom vier online interactieve en praktische onboardingsessies.

Op maandag 20 maart vindt de eerste onboardingsessie plaats met als onderwerp: Het belang van psychologische veiligheid bij onboarding van nieuwe medewerkers. Deelname is gratis!

Bouwstenen van psychologische veiligheid

Spreker Remy van Gelder, eigenaar van Bureau Van Gelder, laat je de bouwstenen van psychologische veiligheid ontdekken. Je leert wat je kunt doen om een open en veilig werkklimaat te creëren in jouw organisatie en team. Remy: “Met psychologische veiligheid kun je niet vroeg genoeg beginnen. Wanneer nieuwe medewerkers direct het gevoel hebben dat ze er mogen zijn en er toe doen, dan leidt dit tot meer betrokkenheid en een basis van vertrouwen voor de samenwerking.”

Praktijkvoorbeeld Jeugdbescherming Gelderland

Spreker Roy Vestege, teamleider Jeugdbescherming Gelderland, deelt een praktijkvoorbeeld over hoe hij samen met zijn team invulling heeft gegeven aan het inwerken en behouden van medewerkers. En dit inwerk-programma blijkt opvallend goed te werken! Roy: “We praten hier over echt contact, eerlijk zijn in de begeleiding en tijd nemen.”

Praktische informatie

Datum: 20 maart 2023 | Tijd: 13.00 - 14.30 uur | Locatie: online

Aanmelden

Zorg dat je dit webinar niet mist! Meld je hier aan.

Let op:

  • Je ontvangt na aanmelding een mail met de daarin de zoomlink naar het webinar. Houd deze paraat op maandag 20 maart.
  • Aanmelden verloopt via de website van Viazorg.