Datum: 27 januari 2022 / 09:30

Tijdens de opening van de Slimme Zorg Estafette 2022 wordt u in vogelvlucht meegenomen in wat er allemaal op het programma staat in de maand februari. In twee uur tijd worden waardevolle initiatieven uit op het gebied van slimme zorg en innovatie uitgelicht en werpen we een blik vooruit op de activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. Met verschillende experts en ervaringsdeskundigen bespreken we de aanpak, resultaten en goede voorbeelden van slimme zorg. En we gaan in gesprek over de dilemma's en uitdagingen die spelen als het gaat om bijvoorbeeld implementatie, opschaling en privacy.

Praktijkervaringen uitwisselen

Tijdens de opening komen belangrijke thema's van de SZE aan bod: (regionale) samenwerking, opschalen, het patiëntperspectief, juiste zorg op de juiste plek en anders werken in de zorg. We discussiëren over echte casussen en praktijkervaringen. Ook u als online bezoeker kunt je stem laten horen, door vragen te stellen, uw mening te geven en te reageren op polls. We maken er een informatieve, inspirerende en interactieve show van!

Onderdeel worden van de opening

Wilt u zelf een casus voorleggen tijdens de opening? Of de activiteit van uw organisatie uitlichten? Meld dan vóór 29 oktober zelf een activiteit aan via het activiteitenplatform. Op dat moment kiezen we namelijk welke activiteiten een plekje op het podium krijgen. En welke activiteiten in aanmerking komen voor een bezoek van een minister of staatssecretaris van VWS.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 27 januari, 9:30 - 11:30 uur
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van de Slimme Zorg Estafette 2022.