Datum: 16 maart 2018 / 15:00

Graag nodigen we u uit om vrijdag om 15 uur in de Smeezaal van het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht de uitkomsten van onze Future Care Challenge te horen en te zien. Studenten van Utrechtse zorgopleidingen en creatieve opleidingen presenteren hun concept en geven u hiermee een blik in de toekomst.

De challenge

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart (tijdens de Week van Zorg en Welzijn) werken multidisciplinaire teams van Utrechtse zorgopleidingen en creatieve opleidingen samen aan nieuwe concepten voor de verpleging van de toekomst. Hoe ziet de zorg van de toekomst eruit? Waar, hoe en door wie worden patiƫnten in de toekomst verzorgd en ondersteund bij hun zorgvraag? En wat betekent dit voor het werk van de verpleegkundige? Deze challenge wordt georganiseerd door Utrechtzorg en U CREATE Centre of Expertise Future Health Design.

Doel

Het bedenken en uitwerken van een technische ontwikkeling in de zorg en het effect hiervan op de verpleegkundige van de toekomst. Het resultaat wordt ingezet voor het convenant SamUZ waarin 30 Utrechtse zorg- en onderwijsorganisaties hun wederzijdse verantwoordelijkheid delen voor het oplossen van huidige en toekomstige tekorten voor zorgberoepen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het secretariaat van Utrechtzorg via secretariaat@utrechtzorg.net. Geef ons in de mail door met hoeveel personen u wilt komen.