Opleiden in tijden van crisis

In plaats van Themabijeenkomst Opleidingsrendement
Met de komst van corona werd alles ineens anders. We gingen massaal over van offline naar online in een "anderhalvemetersamenleving". De crisis had ook impact als het gaat om leren en opleiden. Het was schakelen met het annuleren van trainingen en onderwijs tot het ontwikkelen van crisisscholing. Ook was er een omslag van fysieke begeleiding naar online begeleiding. We moesten puzzelen in het onderwijs over stages en het vervolg in de toekomst. En wat te denken van de emotionele impact op medewerkers, leerlingen en stagiaires in deze heftige tijd?

Meer dan genoeg reden om elkaar online te ontmoeten in deze bijeenkomst om stil te staan bij de impact van opleiden in tijden van crisis. We willen dit laagdrempelig doen door ervaringen te delen, informatie uit te wisselen en vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

Thema: Opleiden in tijden van crisis
Doelgroep: Opleidingsadviseurs, praktijkopleiders, werkbegeleiders, adviseurs HRD uit zorg- welzijnsorganisaties en onderwijs
Datum: 8 juni 14:00 – 15:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Opleiden in tijden van crisis". U ontvangt te zijner tijd een mail met link naar de online omgeving.

De begeleiding wordt verzorgd door Jan Joosten en Ena Laclé. Neem voor meer informatie contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net of 030 6340808.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws