Datum: 19 april 2021 / 11:00

Regionale arbeidsmarktinformatie

Betrouwbare en hanteerbare arbeidsmarktinformatie is onmisbaar voor een duurzame organisatiestrategie en een gezonde arbeidsmarkt zorg en welzijn. Om organisaties hiermee op weg te helpen en samenwerking te stimuleren zetten we ons in voor het verzamelen, analyseren en duiden van (regionale) arbeidsmarktinformatie.

In onze publicatie 'Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg' delen we actuele informatie over de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek. Om hierover verder te praten nodigen we u graag uit voor een live Q&A over dit onderwerp. Tijdens deze Q&A kunt u langskomen om uw vragen te stellen en/of ideeën uit te wisselen met betrekking tot arbeidsmarktinformatie. Het is een open programma: u kunt tijdens de Q&A aansluiten en vertrekken wanneer u wilt. Mariëtte Roest en Gwendolyn den Besten zijn aanwezig om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Praktische informatie

Datum: Maandag 19 april, 11:00 - 12:00
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Voor het ontvangen van de link naar de Q&A kunt u een bericht sturen naar secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Q&A Regionale arbeidsmarktinformatie".

Deelname aan deze Q&A is gratis voor medewerkers van deelnemers van Utrechtzorg.

Heeft u vooraf inhoudelijke vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met arbeidsmarktonderzoeker Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net.