Datum: 22 september 2022 / 10:00

Recruitersnetwerk Utrechtzorg: festival editie

Op 22 september komt het Recruitersnetwerk van Utrechtzorg bij elkaar. Tijdens deze speciale 'festival editie' organiseren we een dag vol workshops, inspiratie en netwerkmogelijkheden. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje!

Festivalprogramma

 • Ontvangst met koffie en taartje
 • Martijn van Rossum van The New Crew
  Goed werkgeverschap en de jongste generaties werkenden - Millennials & Gen Z
  De nieuwste generaties werkenden communiceren anders dan wij, en ook hun drijfveren lijken niet op die van ons. Hoe pas jij je wervingsstrategie aan op alles wat Gen Z uniek maakt? Martijn van Rossum (The New Crew) vertelt het je.
 • EURES en Guus Bannenberg van Tragel
  Bij zorgorganisatie Tragel doen ze het: nieuwe medewerkers werven in Spanje. De ervaringen die ze opdoen willen ze graag delen.
 • Lunch, netwerken, verder werken aan escape room opdracht van 19 mei en informatiemarkt
 • Evert van Summeren – Lefgozer & Switch
  Evert houdt zich al ruim twintig jaar bezig met (intersectorale) arbeidsmobiliteit, veranderkunde en procesoptimalisatie. Hij is o.a. initiator en programmaleider bij Lefgozer. Tekorten in de zorg onoplosbaar? Moeite om zij-instromers te vinden en te binden? Dan kent u Lefgozer (m/v) waarschijnlijk nog niet. Lefgozer (m/v) is een projectorganisatie die een brug slaat tussen zij-instromers en uw organisatie.
 • Afronding met terugkoppeling escape room 19 mei
 • Borrel

Praktische informatie

Datum: 22 september, 10:00 - 16:00 uur
Locatie: BraZZerie Abrona, Haarlerberg 56C 3453 RG De Meern
Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Heeft u vragen, tips of ideeën over het Recruitersnetwerk? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.