Datum: 08 februari 2021 / 10:00

Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette brengt zorginnovatie vier weken lang onder de aandacht. In alle regio’s van Nederland. Het doel? Van elkaar leren en elkaar inspireren. Zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt. De regio Utrecht valt hierbij onder de regio West.

De Slimme Zorg Estafette vindt achtereenvolgend plaats in:​​

  • Regio Oost (Gelderland, Overijssel, Flevoland): ​1-5 februari 2021
  • Regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht): 8-12 februari 2021
  • Regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe): 15-19 februari 2021
  • Regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): ​22-26 februari 2021

Bijeenkomst regio West

Het verkleinen van de gezondheidsverschillen en het beheersbaar houden van de zorgkosten zijn grote opgaven voor de regio. Daarnaast speelt krapte op de arbeidsmarkt in gezondheidszorg en welzijn als extra uitdaging hier doorheen. Een transformatie naar meer digitale oplossingen in gezondheid en welzijn is één van de handvatten om deze opgaven aan te pakken. In deze bijeenkomst wordt besproken we hoe we slimme zorg kunnen laten werken: voor mensen en voor de uitdagingen van de toekomst.

U kunt zelf bepalen welke van de deelsessies interessant voor u is. Binnen deelsessie 6 zal Suzanne Verheijden vanuit Utrechtzorg en Buro StrakZ meer vertellen over het programma "Digivaardig in de zorg". De bijeenkomst wordt geleid door Kim Coppes en co-host Philippe Sprenger, directeur van Raedelijn en trekker van de coalitie digitale transformatie van Health Hub Utrecht.

Praktische informatie

Datum: Maandag 8 februari (10:00 - 12:00 uur)
Locatie: Online

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Slimme Zorg Estafette. Meer informatie over het programma en aanmelding vindt u op de website van de Slimme Zorg Estafette.