Theatervoorstelling Time Out

Jongeren tot ongeveer 35 jaar oud, leidinggevenden, HR-medewerkers en bestuurders zijn van harte uitgenodigd voor de interactieve muzikale theatervoorstelling TimeOut op 7 november 2019. Aanleiding is het hoge aantal burn-outs onder jongeren in de sector. Eén op de acht mensen uit deze doelgroep heeft namelijk ervaring met een burn-out, één op de drie komt oververmoeid thuis, en veel hebben last van hoge werkdruk. Doel van de voorstelling is om werkdruk, stress en burn-out klachten bij jongeren zichtbaar en bespreekbaar maken. Met lef en humor bevordert de voorstelling de dialoog over dit thema. Om een idee te krijgen van de voorstelling, kunt u deze video bekijken.

Over Time Out

Stichting Time Out spoort studenten en jonge professionals actief aan burn-out en prestatiedruk bespreekbaar te maken door zelf de regie te nemen. Een Time Out event is interactief theater, muziek, een live en online onderzoek en aansluitend een pause2play in het Time Out Café. Een positief en laagdrempelig event waar je jezelf en je omgeving kritisch onder de loep neemt. Wat vind jij? Wat kan er anders of beter? Praat en denk mee in het Time Out Café! Het is tijd voor een positieve verandering.

Praktische informatie

Vanaf 18:45 begint de inloop met een hapje en drankje, en om 19:15 begint de voorstelling. Vanaf 20:30 bespreken we de voorstelling samen na, onder het genot van een drankje. Om 21:30 is het event afgelopen. De voorstelling vindt plaats in het ICOONtheater in Amersfoort (Leeghwater 1-3). Aanmelden kan via het online formulier.

Gebruik de poster (.PDF) om in te zetten in uw organisatie. Deze poster is op a4-formaat ontworpen en dus gemakkelijk uit te printen om te verspreiden binnen uw organisatie.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met VGZ, Studelta en Stichting Time Out.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws