Datum: 27 november 2024 / 09:30
Zorg- en welzijnsorganisaties streven ernaar om talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen om goede zorg te blijven leveren. Dat is allesbehalve simpel, maar Artificiële Intelligentie (AI) biedt kansen. Om hierbij te ondersteunen organiseren Utrechtzorg en de IVVU trainingen AI voor HR-professionals, communicatieprofessionals, managers/beleidsmakers en bestuurders.
Ontdek de kracht van AI in marketing en communicatie! Laat je verrassen door de mogelijkheden van ChatGPT en andere AI-tools die jouw marketing- en communicatiestrategie kunnen transformeren. Je ontdekt hoe je alledaagse taken kunt automatiseren, waardoor je meer ruimte creëert voor innovatie en strategische planning. Van het creëren van boeiende content tot het personaliseren van doelgroep-interacties, van data-analyse tot effectief merkbeheer – alles komt aan bod.
Gebruik AI slimmer en verhoog je creativiteit
Het vraagt natuurlijk wel wat lef om vertrouwde werkwijzen los te laten en AI-tools zoals ChatGPT in je marketing- en communicatieplan op te nemen. Maar wees gerust: het automatiseren van routinetaken betekent niet het einde van creativiteit. Integendeel, het opent juist de deur naar ongekende creatieve mogelijkheden. AI kan je inspireren met frisse ideeën. Het nodigt je uit om nieuwe dingen te proberen, vernieuwend te zijn en anders na te denken over hoe je je doelgroepen bereikt en betrekt. Door AI slim in te zetten, kun je je tijd en energie richten op taken waar menselijke creativiteit en inzicht echt het verschil maken. Zo kun je je werk naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd efficiënter werken.
Praktische informatie
Datum: Woensdag 27 november, 9:30 - 16:30 uur
Locatie: De Hoge Weide – Reinaerde, Ab Harrewijnstraat 45, 3544 AL Utrecht
Aanmelden: Deze training is vol. Aanmelden voor de reservelijst kan via het aanmeldformulier.
Deze training wordt gegeven door Vincent Roders. De IVVU draagt de kosten voor leden van de IVVU. Deelnemers van Utrechtzorg betalen € 295,- excl. BTW. Deze activiteit is subsidiabel via het SectorplanPlus 2024-2025.