Datum: 27 februari 2024 / 13:00

Voor het werven, opleiden en behouden van personeel is het van groot belang dat werkgevers zicht hebben op alle contactmomenten die (potentiële) medewerkers hebben met de organisatie. En dat ze er bewust van zijn wat een kandidaat in elke fase van het wervingsproces ervaart. Alleen dan kan je als organisatie aansluiten op de daadwerkelijke behoeften van de medewerker en een aantrekkelijke werkgever zijn of worden. Het presenteren van een universele klantreis (lees: kandidaatreis) is onmogelijk, want dat is echt persoon en organisatie gebonden. Leren hoe je als werkgever doelgroepgericht personeelsbeleid kan voeren en hoe je de klantreis voor jouw organisatie in kaart kan brengen, is nuttiger dan het aanbieden van een ‘standaard reis’.

Deze training richt zich op het begrijpen van de doelgroepen, het optimaliseren van de (potentiële) medewerkersreis, en hoe dit kan bijdragen aan behoud en het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Tijdens deze interactieve training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De essentie van arbeidsmarktcommunicatie en de hoofddoelstellingen
  • Ken je doelgroep
  • Belang van een goede employee journey en candidate journey
  • Het verschil tussen een candidate journey en candidate experience
  • Aan de slag: hoe zag jouw candidate journey eruit?
  • Verschillende fasen van de (klant)reizen

De training wordt verzorgd door de gerenommeerde Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en is kosteloos voor onze leden.

Datum: Dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 13:00- 17:00
Locatie: Houten, Utrechtzorg Papiermolen 10
Aanmelden: kan hier