Datum: 25 maart 2024 / 09:30

HRorganizer

HRorganizer is een online assessment tool waarmee u (toekomstige) medewerkers of medewerkers in opleiding test om snel inzicht te krijgen in het cognitief niveau, de persoonlijkheid en drijfveren van uw kandidaat. Met de uitgebreide testprogramma’s kunt u online assessments inrichten voor selectie van kandidaten, het in kaart brengen van de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers, en om loopbaanontwikkeling te ondersteunen.

Training

Om HRorganizer optimaal en verantwoord in te kunnen zetten organiseert Utrechtzorg op maandag 25 maart 2024 een training. In deze training zal ingegaan worden op de functie van het assessment binnen wervings- en selectieprocedures en de online selectietools van HRorganizer. Daarnaast komen de afzonderlijke testonderdelen aan bod en wordt er uitgelegd hoe u de testresultaten interpreteert. Er zal voldoende tijd zijn om in kleine groepjes te oefenen met het systeem.

De training wordt gegeven door Roel Custers, trainer en businesspartner van HRorganizer. Voor meer informatie over HRorganizer kunt u contact opnemen met Roel Custers via 06-40314358 of roel@custersconsulting.nl.

Praktische informatie

Datum: Maandag 25 maart, 9:30 - 16:00 uur.
Locatie: Kantoor Utrechtzorg, Papiermolen 10, 3994 DK in Houten.
Kosten: €300,- (excl. BTW), inclusief lunch.
Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier