Datum: 14 maart 2024 / 12:30

Graag willen wij je uitnodigen voor het jaarlijkse Utrechtzorg-evenement. Op donderdag 14 maart organiseren wij een inspiratiemiddag voor al onze leden en stakeholders. We nemen je mee in de vonken van verandering in de sector zorg en welzijn.

Sprekers
“We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk." Tijdens de UZ-inspiratiemiddag biedt Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans (The captain of transition) jou de oplossing voor de chaos en crises die wij allemaal voelen, leefbaar te houden. Hij laat zien wat juist wél kan en wat het oplevert. Niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Hij kijkt naar de zorg en wat de transitie binnen zorg en welzijn betekent.

“Steeds meer patiënten, steeds minder zorgprofessionals, alsmaar stijgende kosten, er moet iets gebeuren.” Joris Arts, inmiddels ruim twintig jaar werkzaam in de zorg als zorgprofessional, zorgbestuurder, toezichthouder, blogger, spreker, adviseur en zorginnovatie-expert, gaat ons meenemen naar de andere sectoren. Hoe gaan zij om met de veranderingen? Wat heeft daar goed gewerkt en wat kan de sector zorg en welzijn hiervan leren?

Inspireer elkaar!
We nemen ook de ruimte om aan de slag te gaan met jullie persoonlijke vragen. Welke ervaringen wil je graag met ons delen? Welke vragen zou je willen stellen aan Jan Rotmans en Joris Arts? Hoe kunnen we samen een antwoord formuleren of met wie maak jij na deze middag een afspraak om samen te werken aan een oplossing?

Aan het eind van de middag ga je vol ideeën en nieuwe contacten naar huis. Deze middag is informatief en inspirerend voor iedereen die zich bezig houdt met de transitie van werk, bestuurders, HR-professionals, recruiters en opleidingsadviseurs.

Programma
Vanaf 12.30 uur ben je van harte welkom op Landgoed de Horst in Driebergen.

12:30 uur – Ontvangst met snack
13:00 uur – Interactieve opening
13:40 uur – Opening met Ruben Maes & Vincent Alkemade
13:50 uur – Keynote Jan Rotmans
14:40 uur – Pauze
15:10 uur - Keynote Joris Arts
16:10 uur – Interactieve afsluiting
16:25 uur – Samenvatting van de dag met een twist
16:45 uur – Uitgebreid netwerken onder het genot van een drankje en een hapje

Datum: Donderdag 14 maart 2024
Tijd: 12.30-18.00 uur
Locatie: Landgoed de Horst in Driebergen
Kosten: Deze middag is gratis voor leden van Utrechtzorg. Niet leden betalen € 75,00 p.p. (excl. BTW
Aanmelden: kan hier