Datum: 08 februari 2022 / 09:00

Regionale inspiratie

Tijdens de Slimme Zorg Estafette vertellen we u graag over de wijze waarop onze regio de afgelopen én komende jaren actief was/is op het gebied van digivaardige zorg. Dit doen we met een interessant programma:

Project Zorgtechnologie // Marloes Aarden

Sinds 2018 staat het project Digitale vaardigheden in de regio's van Utrechtzorg op de agenda bij VVT-organisaties. Door te werken aan digitale vaardigheden van zorgprofessionals wordt de basis gelegd voor werken met zorgtechnologie. Dit jaar hebben 14 Utrechtse organisaties een vervolgstap gezet door het opleiden van ambassadeurs zorgtechnologie. Gebaseerd op het gedachtegoed van peer-to-peer leren. Programmamanager Marloes Aarden vertelt u meer over dit regionale project.

Zorg van de Toekomst // Suzanne Verheijden

Vervolgens neemt Suzanne Verheijden (Buro StrakZ), specialist en spreker op dit gebied, u mee in de Zorg van de Toekomst. Welke vaardigheden worden extra belangrijk, waar zitten de kansen en de uitdagingen van zorgtechnologie en zelf innoveren? Naast de technologische trends krijgt u veel praktische voorbeelden van producten voor cliënten. Door inhoud en humor wordt de noodzaak van investeren in dit thema duidelijk. U gaat met een lach en een hoofd vol ideeën weer aan het werk!

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 8 februari, 9:00 - 10:15 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Digivaardig terugblik'. Iedereen met interesse in het onderwerp is welkom bij deze bijeenkomst, die onderdeel is van de Slimme Zorg Estafette.