Datum: 20 september 2023 / 09:30

Op woensdag 20 september organiseren we, samen met negen regionale werkgeversverenigingen, van 09.30 tot 11.00 uur een landelijke webinar over onboarding. Tijdens dit webinar gaan we het hebben over het creëren van draagvlak en hoe om te gaan met weerstand binnen het onboarding traject. Twee organisaties vertellen meer over hun onboarding programma en hoe zij omgaan met draagvlak en weerstand. Daarnaast zal Frank Philips van Yes! We Connect vanuit zijn ervaringen met het ondersteunen van de onboarding bij tal van organisaties een aantal inspirerende ‘onboarding hacks’ met jullie delen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het webinar via deze link. Na aanmelding ontvang je kort voordat het webinar gaat plaatsvinden een link voor deelname. Houd deze paraat op woensdag 20 september.

Doelgroep
Dit webinar is exclusief bedoeld voor leden van de organiserende werkgeversverenigingen. Het is interessant voor HR-professionals, beleidsmedewerkers vitaliteit, opleidingsadviseurs, Arbo- coördinatoren, verzuimcoaches, bedrijfsmaatschappelijk werk en leidinggevenden/teamhoofden, die graag verdieping willen op de dynamiek van werk en goed werkgeverschap.

Volgend webinar
In 2023 worden vier online inspirerende onboarding sessies georganiseerd door negen werkgeversorganisaties: Utrechtzorg, deRotterdamseZorg, ZWconnect, WGV Zorg en Welzijn, WZW, Zorg aan Zet, Sigra, Viazorg en Transvorm.
Op maandag 20 november vindt van 13.00 tot 14.30 uur het volgende webinar plaats. Het thema van dat webinar is ‘inzet van technologie bij onboarding’. Zet deze datum alvast in je agenda! De officiële uitnodiging hiervoor ontvang je te zijner tijd.

Praktische informatie
Datum: Woensdag 20 september
Locatie: Online
Aanmelden: Via deze link