De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Open zelf de deuren of neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Bekijk de terugblikvideo van 2018 voor een mooi beeld van de Week.

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector samen hard werken aan de toekomst. De Week van Zorg en Welzijn zal in 2019 een sterke focus hebben op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega's via zij- en herinstroom. Organiseer een speeddatemiddag of meeloopdag, of sluit aan bij één van de regionale activiteiten!

Deelnemen

Via het online formulier kunt u uw activiteit aanmelden voor deelname aan de Week van Zorg en Welzijn. Promotiemateriaal kunt u zelf bestellen via de speciale website. Deelname aan de Zorg & Welzijn Special is niet meer mogelijk.

Heeft u vragen over de Week van Zorg en Welzijn? Neem dan contact op met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws