Werknemer van de toekomst

Het ROC Midden Nederland wil graag met u en andere partners uit het werkveld en de SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) op woensdag 8 april van 14:30 - 17:00 uur in gesprek om na te denken over de werknemer van de toekomst op het snijvlak van Gezondheidszorg, Welzijn en Bewegen.
Gespreksonderwerpen:

  1. Het ROC presenteert de opleiding Sport, Bewegen en een Gezonde leefstijl (niveau 4) en de opleiding coördinator Sport- en Bewegingsagogie (niveau 4). Het ROC is benieuwd naar uw kijk op de inhoudelijke opbouw van deze opleidingen. Zijn er zaken die u in de opleidingen mist of juist meer aandacht zou mogen krijgen om de medewerker van de toekomst in deze werkgebieden op te leiden?

  2. Voor de opleiding Sport, Bewegen en een Gezonde leefstijl wordt gezocht op zoek naar goede stageplekken en interessante projecten waar vanuit het onderwijs bij aan kan worden gesloten. Voor schooljaar 21-22 zullen circa 75 studenten stageplekken nodig zijn. Wat zal het toekomstig werkveld zijn voor deze doelgroep?

  3. Ook wil men graag samen verkennen of het interessant is een (cross-over) opleiding Vitaliteitsbegeleider niveau 3 te starten (zie de bijlage). Het is een cross-over opleiding, daar de beroepsvaardigheden van de opleiding Zorg en Sport en Bewegen gecombineerd worden. Ziet u kansen en mogelijkheden voor een Vitaliteitsbegeleider in uw organisatie?

De bovenstaande onderwerpen willen wij graag samen met u bespreken op woensdag 8 april om zo sturing te kunnen geven aan de medewerkers van de toekomst in ons mooie werkveld.

Praktische informatie

Wegens de situatie rondom het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws