Datum: 04 september 2023 / 13:00

Workshop

Vitaliteit & Veerkracht in de Zorg (afgekort ViVe)

Het behouden van vitale en veerkrachtige medewerkers is een belangrijk speerpunt in de Zorgsector. De trends op de arbeidsmarkt laten zien dat dit thema de komende jaren alleen maar belangrijker zal gaan worden.

Tijdens de workshop ViVe ontdek je welke factoren bijdragen aan vitale en veerkrachtige medewerkers. Je maakt kennis met natuurlijke principes die jou én jouw collega’s ondersteunen energie en werkplezier te behouden, dan wel deze weer snel te herstellen. Ook in uitdagende omstandigheden.

Je krijgt inzicht in jouw eigen balans en middels korte ervaringsoefeningen merk je hoe je invloed kan uitoefenen op jouw innerlijke staat van zijn. Je ontvangt eenvoudige ‘tools’ direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk, voor jezelf en voor jouw collega’s.

We sluiten de workshop af met een onderlinge brainstorm en kennisuitwisseling over wat deze invalshoek mogelijk aan laagdrempelige interventies kan opleveren in jouw organisatie.

Na afloop van de workshop heb je een aanzet gemaakt voor een actieplan voor jou persoonlijk en ideeën opgedaan om deze inzichten een plek te geven in de organisatie.

De workshop ViVe wordt begeleid door Joycelyn Bartlett. Zij werkt als Mindfulnesstrainer-Loopbaanbegeleider en Counselor. Zij is bij Utrechtzorg betrokken als 'Sterk in je Werk'- coach en denkt mee over beleid en interventies op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, individueel en in groepsverband voor het versterken en/of herstellen van vitaliteit, veerkracht en wendbaarheid in werk en privé. De workshop is gebaseerd op kennis van onder meer; positieve gezondheid, biologie, breinwerking en mindfulness.

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie midden in het groen in de omgeving van Utrecht. Gun jezelf de tijd om in een sfeer van rust en ruimte te werken aan het fundament van vitaliteit en veerkracht, voor jezelf en voor jouw organisatie.

We verwelkomen je graag op maandag 4 september!

Praktische informatie

Datum: Maandag 4 september, 13:00 - 17:00 uur.
Locatie: Anafora, Uilenboslaan 1 te Utrecht
Kosten: Gratis
Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier.