Extra handen voor de zorg

Sinds het uitbreken van de coronapandemie heeft een grote groep (oud)zorgprofessionals zich aangemeld om bij te springen bij zorgorganisaties. Heeft uw organisatie extra handen nodig als gevolg van corona? Op extrahandenvoordezorg.nl kunt u een aanvraag voor de inzet van tijdelijke medewerkers doen. Utrechtzorg coördineert deze inzet in de regio's Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek.

In 3 stappen een aanvraag voor extra handen
Heeft uw organisatie extra handen nodig als gevolg van corona? Op extrahandenvoordezorg.nl kunt u een aanvraag voor de inzet van tijdelijke medewerkers doen. Ga naar www.q1000.nl/extrahandenvoordezorg en maak een account aan.

  1. Formuleer uw aanvraag in het systeem.
  2. We bellen u om uw aanvraag te bespreken en zetten daarna een selectie van kandidaten voor u klaar in het systeem.
  3. U neemt contact op met de kandidaten en bespreekt hun inzetbaarheid in uw organisatie.

De kans is groot dat de kandidaten qua profiel niet 100% aansluiten bij wat u zoekt. We adviseren u om flexibel en creatief om te gaan met het aanbod dat er is. Wellicht past een kandidaat wel binnen uw organisatie, maar dan op een plek waarmee u een vaste medewerker weer anders in kunt zetten.

Een gedetailleerde handleiding van het systeem vindt u op de site van extrahandenvoordezorg.nl. Bekijk ook de visual.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@utrechtzorg.net of bel ons op 030 - 634 0808.

Naast onze ondersteuning aan zorg- en welzijnsorganisaties, werkt Utrechtzorg actief samen met onderwijs en andere partijen om de extra inzet van goede mensen in deze hectische periode maximaal te faciliteren. Zo zijn we bijvoorbeeld betrokken bij de ontwikkeling van de Nationale Zorgklas en werken we samen met organisaties in de regio aan de bemensing van regionale cohortafdelingen.

Lees ook de verhalen over Karin, Carmen en Kirsten die via dit project zijn ingezet.

Zorg en corona

Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u informatie die wij hebben verzameld rondom algemene onderwerpen, (online) scholing, communicatie, onboarding en coaching in coronatijd.

Meer informatie

Voor aanvullende vragen over dit project of andere arbeidsmarktvraagstukken als gevolg van corona kunt u contact met ons opnemen via info@utrechtzorg.net of bellen met 030 - 634 0808.