Loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl

Met het loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl anticipeert Utrechtzorg, samen met werkgevers, op de bewegingen op de regionale arbeidsmarkt binnen zorg en welzijn.

Op Jouwzorgbaan.nl informeren we (toekomstige) professionals in Midden-Nederland optimaal over de mogelijkheden in de sector zorg en welzijn. Door stevige positionering is het loopbaanplatform dé website voor iedereen die op zoek is naar een carrière in zorg en welzijn in Midden-Nederland.

Vanuit Utrechtzorg wordt er dagelijks gewerkt aan het up-to-date houden van aansprekende content en campagnes over een loopbaan in zorg en welzijn, waarbij er veel aandacht is voor SEO en vindbaarheid van het loopbaanplatform.

De voordelen van het plaatsen van vacatures op ons loopbaanplatform:

  • Aandacht voor jouw vacatures via diverse- door Utrechtzorg gefinancierde- campagnes door het jaar heen;
  • Uitgebreide werkgeverspagina: vertel over uzelf als werkgever op deze een door uzelf te beheren pagina met ook mogelijkheden voor beeld-en videomateriaal;
  • Je hebt direct inzicht in de effectiviteit van uw vacatures en de bezoekers van uw werkgeverspagina in jouw eigen omgeving;
  • Jouw vacatures worden automatisch doorgezet naar de landelijke Ik Zorg-campagne én naar het bovenregionale arbeidsmarktdashboard.

Ben je deelnemer van Utrechtzorg en wilt u een vacature plaatsen op Jouwzorgbaan.nl?

Voor deelnemers van Utrechtzorg is het (onbeperkt) plaatsen van vacatures kosteloos.

Ben je deelnemer van Utrechtzorg en wil je jouw ATS koppelen met Jouwzorgbaan.nl?

Het is als deelnemer van Utrechtzorg ook mogelijk om uw recruitment systeem te koppelen met Jouwzorgbaan.nl. De eenmalige kosten voor het inrichten van de koppeling bedragen € 230,-. exclusief BTW. De operationele kosten voor het beheer en onderhoud van de koppeling bedragen € 18,90 p.m. exclusief BTW. De facturatie zal direct door Tuesday gedaan worden, Utrechtzorg zit hier niet tussen. Meer informatie en het aanvraagformulier voor de koppeling via Tuesday vindt u via deze link.

Wil je geen deelnemer van Utrechtzorg worden, maar wel een vacature plaatsen op Jouwzorgbaan.nl?

Voor niet-deelnemers bieden wij twee opties aan. Bij beide opties krijgt u toegang tot de achterkant van de website waar je jouw eigen organisatiepagina kunt vullen en vacatures kunt plaatsen. Dit beheer je volledig zelf. Uiteraard maak je hierbij gebruik van de hierboven genoemde voordelen.

  • Optie 1: We bieden een strippenkaart aan (een jaar geldig) voor het plaatsen van 10 vacatures voor €1000,- ex BTW.
  • Optie 2: Het eenmalig plaatsen van een vacature, de kosten hiervoor zijn € 250,- ex BTW.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een vacature of vacatures voor jouw organisatie stuur dan een email met de gewenste optie en facturatiegegevens naar secretariaat@utrechtzorg.net.

Vragen of meer weten?

Heb je nog vragen of wilt u meer weten over het loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl? Neem dan contact op via info@jouwzorgbaan.nl of 030 - 634 0808.