Signaleren en activeren

De sector zorg en welzijn heeft de komende jaren veel extra mensen nodig. De landelijke Ik Zorg-campagne verwijst geïnteresseerden door naar regionale contactpunten. Als regionale werkgeversorganisatie fungeert Utrechtzorg als contactpunt voor de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vecht. Het contactpunt faciliteert, ondersteunt, signaleert en activeert het netwerk. Zo kunnen we samen regionale opvolging geven voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in zorg en welzijn.

Het regionale contactpunt is een punt in de arbeidsmarktregio waar alle betrokken partijen (zoals zorg- en welzijnsorganisaties, UWV/WerkgeversServicepunten, gemeenten, onderwijs) samenwerken om te zorgen dat mensen die in de sector willen werken op de juiste plek komen.

Maak, vertel, ontmoet, verbind: doe mee!

Help ons mee bij het inrichten van het regionale contactpunt! Laat ons weten wat jouw organisatie geïnteresseerden te bieden heeft en met wie wij contact op kunnen nemen. Organiseer je binnenkort een activiteit waarbij oriënterende professionals welkom zijn? Of vind je het leuk om een dergelijke activiteit te organiseren en kan je hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net. Deelnemers van Utrechtzorg kunnen activiteiten zelf uploaden op onze kalender.