Regionaal HR-netwerk Utrechtzorg

Het HR-netwerk is voor HR-managers en adviseurs van bij Utrechtzorg aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. Dit netwerk heeft als doel om HRM op strategisch niveau te borgen binnen de sector en elkaar door verbinding te versterken.
De vraagstukken op de arbeidsmarkt zijn complex en de arbeidsmarkt blijft krap. Als zorg- of welzijnsorganisatie lukt het vaak niet meer deze vraagstukken alleen op te lossen.

Waarom het HR-netwerk?

In ons HR-netwerk kan je...
• Kennis en ervaringen delen met HR-professionals van andere zorg- en welzijnsorganisaties;
• Inspirerende sessies volgen met ervaringsdeskundigen van binnen en buiten de sector;
• In masterclasses een vraagstuk richting een oplossing brengen;
• De handen ineen slaan voor regionale oplossingen.

Het netwerk komt ongeveer 4 keer per jaar bijeen (online en fysiek). Op basis van de vragen die spelen organiseert Utrechtzorg webinars, workshops of trainingen. We verbinden deelnemers aan ervaringsdeskundigen en andere partijen om gezamenlijk de uitdagingen voor een regionale arbeidsmarkt het hoofd te bieden. De data van de bijeenkomsten vind je in onze agenda.

Het HR-netwerk is een aanvulling op de andere netwerken van Utrechtzorg. Dit netwerk richt zich met name op thema’s rond het behoud van medewerkers. Denk hierbij aan bijeenkomsten rond de thema's onboarding, duurzame inzetbaarheid, cultuur en leiderschap en offboarding.

Deelname

Is jouw organisatie al aangesloten bij Utrechtzorg, maar ben je nog geen lid van het HR-netwerk? Neem dan contact op met Natascha Kalkman via nkalkman@utrechtzorg.net.