Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Het recruitersnetwerk is voor recruiters en loopbaanadviseurs van bij Utrechtzorg aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. Dit netwerk heeft als doel om kennis uit te wisselen en daar waar mogelijk de uitdagingen rondom instroom en werving van nieuwe medewerkers gezamenlijk op te pakken.

Van voorlichting tot en met onboarding

Goede voorlichting over werken in zorg en welzijn is een hele klus. Jongeren hebben andere informatie nodig dan zij-instromers of herintreders. En hoe zorg je ervoor dat de mensen die je hebt geworven ook goed op hun plek terecht komen? Binnen het recruitersnetwerk wisselen we kennis en ervaringen uit rondom voorlichting, recruitment en onboarding.

Samen staan we sterker

Het netwerk komt minimaal vier keer per jaar bijeen. In de maand december bepalen we samen hoe de agenda van het jaar daarop eruit zal zien. Afhankelijk van de thema's die we willen behandelen, nodigt Utrechtzorg inspirerende sprekers uit. Dit zijn altijd specialisten uit het werkveld op dit gebied.

We zijn een netwerk dat elkaar goed kent en vertrouwt. Zo komen we sneller tot kennisuitwisseling, kunnen we kandidaten naar elkaar doorverwijzen en met elkaar een warm welkom geven aan iedereen die erover nadenkt om te gaan werken in zorg en welzijn.

Deelname

Is jouw organisatie nog geen deelnemer van Utrechtzorg, maar heb je wel interesse? Of ben je al deelnemer, maar nog niet aangesloten bij het recruitersnetwerk? Neem contact op met Gabriƫlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net. Word ook lid van onze besloten LinkedIn-groep.