Hanze advocaat | Arbeidsrecht in de Zorg

Voor de ondersteuning van onze deelnemers op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft Utrechtzorg een samenwerking gesloten met Hanze advocaat. Hanze advocaat adviseert meer dan 225 zorgorganisaties in Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Deelnemers van Utrechtzorg kunnen gebruik maken van een (gratis) juridische helpdesk en jaarlijks worden er via Utrechtzorg door Hanze advocaat trainingen aangeboden tegen gereduceerd tarief. Daarnaast is er 5 procent korting op juridische ondersteuning.

Juridische helpdesk – 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg

Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor alle deelnemers van Utrechtzorg. Bel gerust met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kan je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen graag. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 – 01 60 560.

Arbeidsrecht zonder Zorgen® – de juridische kant van HR altijd op orde

Speciaal voor zorgorganisaties heeft Hanze advocaat Arbeidsrecht zonder Zorgen®. Een compleet pakket waarmee de juridische kant van HR altijd op orde is en je juridische problemen en kosten voorkomt. Ook maak je een grote slag in de professionaliteit van de HR-afdeling.

Hanze Academy - opleidingen voor HR in de Zorg

Hanze advocaat weet alles van arbeidsrecht in de zorg. En dan niet alleen de kennis uit de boekjes, maar vooral de kunde in de praktijk. Vanuit de Hanze Academy worden jaarlijks tientallen webinars, masterclasses en (meerdaagse) opleidingen verzorgd. Zo blijf je als P&O-adviseur, HR-manager en leidinggevende scherp op het gebied van arbeidsrecht in de zorg en alles in het verlengde daarvan. Je kunt je per opleiding opgeven of een abonnement op Hanze Academy Unlimited nemen. Dan kan je voor een vast bedrag per jaar, álle opleidingen volgen.

Alle voordelen voor aangesloten organisaties op een rij

  • Juridische helpdesk – 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg
  • 5% korting op juridische ondersteuning
  • Deelname aan de trainingen 'Wetgeving in vogelvlucht', 'Ziekte en re-integratie' en de driedaagse opleiding 'Arbeidsrecht' tegen gereduceerd tarief