De Ik Zorg Shop is een unieke winkel waar toekomstige zorgprofessionals, zij-instromers en vrijwilligers en werkgevers elkaar ontmoeten.

Werven en selecteren, maar dan net even anders

In 2018 is de landelijke Ik Zorg-campagne van start gegaan om meer mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in Zorg en Welzijn. Mensen die vanuit deze campagne interesse hebben om in zorg en welzijn te gaan werken, worden door regionale contactpunten verder geholpen. Een fysiek contactpunt bestond echter nog niet. Hier geven we binnen onze regio op innovatieve wijze handen en voeten aan. We hebben namelijk gemerkt dat er behoefte is aan een plek waar zorgorganisaties hun toekomstige nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires laagdrempelig kunnen ontmoeten en werven. Niet op een traditionele manier werven en selecteren, maar net even anders.

Ik Zorg Shop in Zeist

De Ik Zorg Shop is een shop-in-shop van zorgorganisaties vóór zorgprofessionals. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor werkgevers en toekomstige werknemers, waarin we tegelijk samen werken aan het positieve imago van de sector. Het adres van de Ik Zorg Shop is 1e Hogeweg 4-8 in Zeist. Bezoekers vinden informatie op ikzorgshop.nl.

Meedoen aan de Ik Zorg Shop betekent:

  • Uw organisatie is 10 werkdagen per jaar live aanwezig in de Ik Zorg Shop;
  • De rest van het jaar bent u zichtbaar via drukwerk en materiaal dat u in de winkel kunt achterlaten;
  • U krijgt de ruimte om bijvoorbeeld workshops of lezingen te geven, of andere inspirerende, leuke activiteiten te organiseren;
  • Ambassadeurs vanuit uw organisatie van waarde te laten zijn in de shop;
  • Er zijn altijd meerdere organisaties tegelijk aanwezig;
  • Wij ondersteunen u bij werving van kandidaten/klanten in de shop;
  • Samen laten we zien hoeveel er te kiezen is in zorg en welzijn.

Bekijk ook de video waarin huidige deelnemers vertellen over de meerwaarde van deelname aan de Ik Zorg Shop.

Doet u mee?

Aanmelden kan gemakkelijk via de de samenwerkingsovereenkomst. Graag ontvangen wij deze zo spoedig mogelijk en volledig ingevuld in de mail met de contactpersoon voor de Ik Zorg Shop van uw organisatie.

Heeft u vragen? Grarda Gorissen, projectondersteuner Ik Zorg Shop, komt graag met u in contact! U kunt haar bereiken via ggorissen@utrechtzorg.net of 030 - 634 0808.