- izs.jpg

De VVT in de spotlights

25 september 2023

De VVT in de spotlights, Themamaanden in de Ik Zorg Shop Utrecht

Elke maand een andere branche in de spotlights zetten, dat is het idee van de themamaanden in de Ik Zorg Shop. Zorg- en Welzijnsorganisaties, ook organisaties die geen deelnemer zijn van de Ik Zorg Shop, hebben de mogelijkheid om kandidaten te inspireren en informeren over het mooie werk in hun branche. We zijn in de maand september van start gegaan met de VVT (Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Thuiszorg), in deze maand twee keer een high tea, een banenmarkt en een carrièrelunch.

Komende maand staat de GHZ in de schijnwerpers. Houd onze socials en de kalender op www.jouwzorgbaan.nl in de gaten voor de activiteiten die we tijdens deze maanden organiseren.

Schema Themamaanden:

  1. Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Thuiszorg – maand september
  2. De GHZ – maand oktober
  3. Geestelijke Gezondheidszorg (en Verslavingszorg) – maand november
  4. Ziekenhuizen, revalidatiecentra, huisartsen – maand december
  5. Jeugdzorg – maand februari 2024
  6. Kinderopvang – maand maart 2024
  7. Welzijn en Sociaal Werk – maand april 2024

De intervisiebijeenkomst leverde een geweldige opkomst van recruiters op. Hier doen we het als Utrechtzorg voor! Met elkaar en voor elkaar, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Pamela de Man (‘s Heeren Loo) vertelde enthousiast over de grote switch die zij hebben gemaakt. Weg met vacatures, sollicitatiebrieven en cv’s. Iedereen verwelkomen en samen met de kandidaat kijken waar hij of zij het best op zijn plek zou zijn. Vervolgens vertelden Maniga Rastoder en Lea van Heun (Santé Partners) over open hiring. Hoe gaat dat in zijn werk, welke functies zijn daar voor geschikt en waar moet je rekening mee houden?
Deelnemers aan de intervisie waren: ’s Heeren Loo, Santé Partners, Sofiazorg, Abrona, Home Instead, Vecht en IJssel, Lister, Reinaerde, Warande en ROC Midden-Nederland.

Wil jouw organisatie ook deelnemen aan de Ik Zorg Shop of aan de themamaanden? Neem dan contact op met Grarda Gorissen (ggorissen@utrechtzorg.net of 06 19561901). We vertellen je graag over de mogelijkheden.