- gabrielle.jpg

Even voorstellen … de mensen bij Utrechtzorg

30 juni 2023

Als relatie van Utrechtzorg heb je vast vele namen uit onze organisatie voorbij zien komen. Je hebt ons misschien aan de telefoon gehad, een mail ontvangen of ontmoet. Maar wie zijn de mensen achter de organisatie nou precies? Vanaf deze maand willen wij ons graag (nog een keer) aan jullie voorstellen. Aan Gabrielle de eer om af te trappen.

Maak kennis met Gabrielle Peereboom.

Aan mij de eer om mezelf voor te stellen en dat na 8 jaar werkzaam te zijn bij Utrechtzorg . Hiervoor heb ik 12,5 jaar gewerkt als teamleider bij Abrona, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en als manager in de commerciële sector.

Ik heb je vast al eens gesproken of ontmoet, maar voor wie mij (nog) niet kent, ik ben Gabrielle en werk als projectleider aan het mooie project ‘Zorg voor jezelf, sta sterker in je werk’. Wil je hier meer over weten, bel me dan en neem ook eens een kijkje op de landelijke website www.sterkinjewerk.nl Daar lees je onder meer dat dit project gratis coaching biedt voor iedereen die belangstelling heeft om te gaan werken in de zorg- en welzijnssector en hulp kan gebruiken bij deze zoektocht. Ook kan je een coaching gesprek aanvragen als je al werkzaam bent in de sector en vragen hebt over je (loop)baan. Je kan met allerlei vragen terecht. Ook bijvoorbeeld als je het even niet meer ziet zitten. We kunnen dan onderzoeken waar het schuurt en hoe we deze haarscheurtjes weer samen kunnen dichten.

Daarnaast werk ik voor de Ik Zorg Shop in Utrecht. Daar bieden we een breed takenpakket ter ondersteuning van de potentiële kandidaten en deelnemende zorg en welzijnsorganisaties. Het samen in gesprek gaan met een kandidaat en organisatie, geeft mij dagelijks enorm veel energie. Iedere bezoeker brengt een andere dynamiek mee en is uniek. Hierdoor is mijn werk heel divers. Ik gun het iedereen om aan te sluiten bij Utrechtzorg en bij onze bijeenkomsten waar we kennis delen en ophalen. Zo werken we met elkaar werken aan een gezonde arbeidsmarkt. En als we kijken naar de cijfers dan moeten we hier niet te licht over denken. Daarom ben ik ervan overtuigd dat we onze krachten moeten bundelen door nog meer samen te werken.

Vanaf 1 augustus ga ik wat minder werken. Het mooie is dat ik nog steeds een rol mag vervullen in bovenstaande projecten. De ruimte die Utrechtzorg mij hierin biedt, is een mooi voorbeeld van goed werkgeverschap. Kijken naar wat wel past en kan. Zo ga ik mijn uren die overblijven besteden aan de mantelzorg voor mijn moeder, mijn kinderen, kleinkinderen, het welzijn van dieren, reizen en yoga. Als ik jullie na 1 augustus spreek, ben ik helemaal zen.
Fijne zomer allemaal en tot snel.