Even voorstellen: Loïs Blom van Utrechtzorg

26 september 2023

Als relatie van Utrechtzorg heb je vast vele namen uit onze organisatie voorbij zien komen. Je hebt ons misschien aan de telefoon gehad, een mail ontvangen of ontmoet. Maar wie zijn de mensen achter de organisatie nou precies? Ook deze maand willen wij ons graag (nog een keer) aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Loïs Blom en werk sinds mei 2023 bij Utrechtzorg als content manager/content creator.

Hiervoor heb ik mijn studie Interactief Vormgeven afgerond, waarbij ik stages liep bij een online marketingbureau en een reclamebureau. Toch vertrok ik uit de commerciële wereld en ben ik een jaar na het afronden van de studie Interactief Vormgeven bij Utrechtzorg komen werken. Naast mijn werk bij Utrechtzorg volg ik nu het tweede jaar van de studie Creative Business, waardoor ik theorie en praktijk goed kan samenbrengen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schilderen, te lezen, met mijn hond te lopen en met mijn vriend naar het strand te gaan.

Je kan mij tegenkomen op de sociale media kanalen van Utrechtzorg. Zo doe ik de vormgeving en schrijf ik de teksten voor de kanalen Utrechtzorg, Jouwzorgbaan en JongUZ. Het belangrijkste vind ik de mensen via deze kanalen samen brengen. Wie weet zien we elkaar bij een Kennispodium, een andere evenement of gewoon online.