- ludeke.jpg

Even voorstellen .... Ludeke van der Es

27 mei 2024

Ik ben Ludeke van der Es en sinds april dit jaar gestart als projectleider Stimuleren Arbeidsmarkttransitie bij Utrechtzorg.
Deze nieuwe rol heeft onder meer als doel extra aandacht te geven aan het arbeidsmarktfundament binnen IZA Regioplan Midden Nederland, samen met onze partners die actief zijn in de uitvoering. De focus ligt hierbij op het creëren van een toekomstbestendige arbeidsmarkt waarbij belangrijke thema's worden aangepakt, zoals het behoud van medewerkers, innovatie, anders werken en levenslang ontwikkelen. Dit zijn onderwerpen waar Utrechtzorg zich al jaren voor inzet.

Als projectleider richt ik me op het stimuleren van samenwerken en het maken van verbindingen tussen organisaties binnen en tussen branches. Door samen te kijken naar duurzame antwoorden en oplossingen op de belangrijke thema’s gaan we de krapte in de sector zorg en welzijn te lijf en zetten we in op het verkleinen van de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Deze uitdagende rol sluit goed aan bij mijn werkervaring, waarbij gezondheidszorg en arbeid altijd centraal hebben gestaan in functies als fysiotherapeut, onderzoeker, adviseur en beleidsmaker. Ik kijk dan ook uit om een bijdrage te leveren aan de toekomstige arbeidsmarkt in de regio waar ik ook woonachtig ben. Dit doe ik graag samen met de deelnemers van Utrechtzorg en haar netwerk.

Ik hoop ieder van jullie te ontmoeten, kennis mee te maken, te horen waar jullie mee bezig zijn en ook inzicht te krijgen in waar vragen en kansen liggen om samen te komen tot een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de regio.

Heb je vragen, ideeën of wil je meer weten over mijn rol en wat ik voor je kan betekenen? Voel je vrij om met mij contact op te nemen. Ik ben bereikbaar via lvanderes@utrechtzorg.net of 06-14606157.