Even voorstellen: nieuwe collega's Utrechtzorg

25 januari 2022

We stellen onze nieuwe collega's graag aan u voor.

Susanne Kuijer

Communicatieadviseur
Mijn naam is Susanne Kuijer en per 10 januari ben ik gestart als communicatieadviseur bij Utrechtzorg. Na jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie binnen de financiële dienstverlening heb ik de stap gezet naar de sector zorg en welzijn. Na een warme ontvangst werd ik meteen al verrast door het grote enthousiasme en de enorme hoeveelheid werk die door dit gezellige team wordt verzet. Nieuwsgierig en met veel energie kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging en alle projecten waarmee wij een bijdrage leveren aan de personeelstekorten in de zorg en de arbeidsmarkt van morgen. Ik heb er zin in! Wilt u weten wat Utrechtzorg voor u kan betekenen of aanhaken op één van onze mooie projecten? Neem dan vooral contact met mij op via skuijer@utrechtzorg.net.

Caroline Hafkamp

Management assistent / projectondersteuner
Ik ben Caroline Hafkamp en ik ben per 10 januari gestart als management assistent / projectondersteuner bij Utrechtzorg. Hiervoor heb ik gewerkt als management assistent bij Euretco Fashion, onderdeel van de retailserviceorganisatie Euretco BV. Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in managementondersteuning, het organiseren van events en deelname aan projecten bij Euretco, Douwe Egberts en de Nederlandse Spoorwegen. Ik heb er veel zin in om in deze facetten een kwalitatieve bijdrage te leveren binnen het enthousiaste team van Utrechtzorg!

Wilt u mij spreken of mailen? Ik ben bereikbaar via 06 - 518 528 36 of chafkamp@utrechtzorg.net.

Mirthe Kiekebos

Projectmedewerker Jong RAAT
Mijn naam is Mirthe Kiekebos en vanaf 1 januari ben ik de nieuwe projectmedewerker van Jong RAAT. Naast mijn baan bij Utrechtzorg werk ik als Cardiac Care verpleegkundige op de hartbewaking van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Ik heb een grote passie voor de zorg en vind het jammer dat veel jonge zorgprofessionals de zorg verlaten. Hiermee gaat veel kostbare kennis en ervaring verloren. Al sinds de start van Jong RAAT in maart 2019 ben ik betrokken geweest als commissielid en nu is het mijn taak om het stokje over te nemen van Ieteke van Brakel.

Het komende jaar wil ik mij onder andere gaan focussen op het vergroten van het Jong RAAT netwerk, het organiseren van workshops specifiek voor de jonge zorgprofessional en als Jong RAAT de stem zijn namens de jonge zorgprofessional bij bestuurders en/of beleidsmakers. Ik kijk ernaar uit om vanuit Utrechtzorg op een andere, voor mij nieuwe manier bezig te zijn metde zorg en het behoud van jonge zorgprofessionals. Mocht u meer van mij of Jong RAAT willen weten, schroom dan niet om een berichtje te sturen! Ik ben te bereiken via mkiekebos@utrechtzorg.net.

Grarda Gorissen

Projectondersteuner Ik Zorg Shop
Mijn naam is Grarda Gorissen en sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als projectondersteuner bij Utrechtzorg, specifiek voor de Ik Zorg Shop in Zeist. In deze functie ondersteun ik de dagelijkse werkzaamheden in de Ik Zorg Shop, beheer ik de planning en sta ik alle kandidaten te woord die graag een afspraak willen maken met een recruiter of een loopbaancoach in hun zoektocht naar een baan.

Mijn achtergrond ligt in de zorg: ik heb in het verleden de opleiding HBO-verpleegkunde gedaan en heb onder andere gewerkt in de forensische psychiatrie en als kinderverpleegkundige. Hierdoor voel ik mij enorm verbonden met de zorgsector en hoop ik bij te kunnen dragen aan alle lopende en nog te ontwikkelen projecten van Utrechtzorg! U kunt mij bereiken via ggorissen@utrechtzorg.net.

Een overzicht van het team van Utrechtzorg vindt u hier.