Gezocht: jonge ambassadeurs van de zorg

06 augustus 2019

CNV Jongeren is op zoek naar nieuwe Ambassadeurs van de Zorg.

Ambassadeurs van de Zorg: jaar 2

Na een succesvol eerste jaar gaat Ambassadeurs van de Zorg jaar 2 van start! Ambassadeurs van de Zorg zijn getrainde studenten en starters uit de zorg en welzijn die scholieren laten zien hoe divers, waardevol én leuk het werken in de zorg- en welzijnssector kan zijn, zodat meer jongeren kiezen voor een opleiding of baan in de sector. Daarnaast worden er influencers van de zorg getraind, die wekelijks posten over hun baan en werkzaamheden binnen de sector.

Doe mee!

Kent u enthousiaste jongeren (tussen de 18-30 jaar) binnen uw organisatie die de zorg en welzijn een warm hart toedragen en voorlichtingen willen geven op middelbare scholen? Of bent u dit zelf? Meld u dan aan en bekijk de website www.ambassadeursvandezorg.nl. Daar is ook het aanmeldformulier te vinden dat ingevuld en verstuurd kan worden naar avdz@cnvjongeren.nl. Vanaf september dit jaar wordt gestart met het trainen van nieuwe ambassadeurs.

CNV Jongeren is initiatiefnemer van Ambassadeurs van de Zorg. Ambassadeurs van de Zorg wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, als onderdeel van het Actieprogramma Werken in de Zorg en in het bijzonder de landelijke campagne #ikzorg. Utrechtzorg werkt samen met de Ambassadeurs op het gebied van voorlichting. Samen bereiken we de zorg- en welzijnsmedewerkers van de toekomst!