Ik Zorg Shop Boot tijdens Midzomergracht festival Utrecht

24 augustus 2021

Op 26 augustus vaart de Ik Zorg Shop Boot over de Utrechtse grachten.

Ik Zorg Shop Boot

Het jaarlijkse Midzomergracht festival in Utrecht is een belevenis en een feest waar mensen elkaar ontmoeten en waar vooroordelen worden weggenomen. Het festival presenteert zich met een variëteit aan vermakelijke, inspirerende, sociale, tot nadenken stemmende en boeiende, culturele evenementen en optredens door heel Utrecht.

We zijn trots dat de gemeente Utrecht ons heeft gevraagd aanwezig te zijn tijdens de Business dag. Want: geen sector is zo divers als zorg en welzijn, en dat dragen wij graag uit! Daarom varen we op donderdagmiddag 26 augustus door de Utrechtse grachten met de Ik Zorg Shop Boot. Van 13:15 tot 15:45 kan men al varend in gesprek met onze loopbaancoaches en de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn verkennen. Iedereen is welkom op onze boot. Want, volgens het motto van het festival: iedereen is anders, en dat maakt ons sterker. Perfect van toepassing op onze sector zorg en welzijn! Kandidaten kunnen zich aanmelden via ikzorgshop@utrechtzorg.net.

Business dag

De Midzomergracht Business dag wordt georganiseerd ter ondersteuning, aanmoediging en promotie van bedrijven die inclusiviteit op de werkvloer stimuleren. Wanneer we het hebben over inclusiviteit en verbinding met de maatschappij, kan men niet om de factor ‘werk’ heen. Werk vormt voor de meeste mensen een primair onderdeel van het leven. Voor anderen geldt dat zij graag een kans hebben om hun talent te laten zien. Bedrijven hebben daarnaast een grote impact op het maatschappelijk debat over normen en waarden. Door dit onderdeel te maken van hun boodschap naar de maatschappij en het tonen van voorbeeldgedrag levert het bedrijfsleven een positieve bijdrage aan dit debat. Tijdens deze Business Dag brengen worden werkzoekenden, professionals en bedrijven met elkaar in contact gebracht. Kijk voor meer informatie op de website van het festival.