Het vernieuwde loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl is live!

15 februari 2022

Jouwzorgbaan.nl is het nieuwe loopbaanplatform van Utrechtzorg. Het platform heeft een nieuwe naam, logo en een geheel nieuw jasje, en is de opvolger van Utrechtzorg.nl.

Ambitie

We willen de ambitie waarmaken dat Jouwzorgbaan.nl dé website is voor iedereen die in Midden-Nederland op zoek is naar informatie en inspiratie rondom een loopbaan in zorg en welzijn. We houden iedereen die geïnteresseerd is in werken en leren in zorg en welzijn up-to-date over alle kansen en mogelijkheden die er in deze mooie sector zijn. De vernieuwde website is technisch sterk waardoor vacatures in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi & Vecht nog beter vindbaar zullen zijn.

Inspiratie en informatie over werken in zorg en welzijn

Op Jouwzorgbaan.nl laten we zien wat de verschillende werkvelden en organisaties in de regio uniek maakt. Men vindt er inspirerende verhalen en (online) events zoals netwerkcafés en Meet & Greets met zorg- en welzijnsorganisaties. Een keuzehulp helpt doelgroepen op weg om de juiste informatie en inspiratie te vinden. Alle doelgroepen, van schoolverlater tot zij-instromer of herintreder, vinden nu nog beter hun weg op het loopbaanplatform en de sector zorg en welzijn. Natuurlijk heeft ook de Ik Zorg Shop een mooie plek op deze website.

Voor werkgevers

Deelnemende organisaties van Utrechtzorg kunnen gratis en onbeperkt vacatures plaatsen op het platform. Voor u als werkgever biedt Jouwzorgbaan.nl bovendien nieuwe mogelijkheden om op uitgebreide werkgeverspagina’s te laten zien wat het werken bij uw organisatie zo bijzonder maakt. Ook de rapportages met statistieken van vacatures die u via het platform deelt zijn technisch verbeterd en uitgebreid.

Vragen?

Alle deelnemende organisaties van Utrechtzorg hebben inmiddels nieuwe inloggegevens ontvangen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Cathy Ligtenberg via cligtenberg@utrechtzorg.net of 030-6340808.