Jouwzorgbaan.nl wordt het nieuwe loopbaanplatform van Utrechtzorg

16 december 2021

De nieuwe naam van het loopbaanplatform van Utrechtzorg is bekend: Jouwzorgbaan.nl! Deze naam past bij onze ambitie: Jouwzorgbaan.nl wordt dé plek voor iedereen die zich wil oriënteren op een loopbaan in zorg en welzijn in Midden-Nederland. Jouwzorgbaan.nl vervangt hiermee Utrechtzorg.nl.

Op Jouwzorgbaan.nl gaan we verschillende doelgroepen zo goed mogelijk op weg helpen. Denk hierbij aan: schoolverlaters, zij-instromers, herintreders en carrièreswitchers binnen de sector. Uiteraard tonen we op het platform nog steeds actuele vacatures, maar bieden daarnaast - nog meer dan nu het geval is - de mogelijkheid om geïnspireerd en geïnformeerd te worden over alles wat er mogelijk is op het gebied van werken en leren in zorg en welzijn.

Streefdatum lancering: week van 7 februari

Als streefdatum om Jouwzorgbaan.nl te lanceren staat week 6 van 2022 gepland (week van 7 februari). Onze vormgever is de komende tijd nog druk met het perfectioneren van de nieuwe, frisse vormgeving. De webbouwer zorgt voor het technisch perfectioneren van de website en vacaturebank. En wij als projectteam binnen Utrechtzorg werken aan het vinden van passend beeldmateriaal en het schrijven van inspirerende content. Oftewel, we zitten de komende tijd tot aan de lancering zeker niet stil!

Informatiebijeenkomsten voor werkgevers in januari

Voor u als werkgever biedt Jouwzorgbaan.nl nieuwe mogelijkheden om op uitgebreide werkgeverspagina’s met behulp van foto en videomateriaal te laten zien wat het werken bij uw organisatie zo bijzonder maakt. In januari organiseren we informatiebijeenkomsten waarin we u meenemen in de (nieuwe) mogelijkheden van dit platform. Zo zijn ook de rapportages met statistieken van vacatures die u via het platform deelt technisch verbeterd en uitgebreid. Wij vertellen u er in januari graag alles over!

Deze online bijeenkomsten vinden plaats op:

We kijken er naar uit u in januari (online) te mogen ontmoeten.

Heeft u vragen over Jouwzorgbaan.nl? Neem dan contact op met projectleider Danique van Steenis via dvsteenis@utrechtzorg.net.