- jubivoorkantsite.png

Jubileum Utrechtzorg: 15 jaar regionale samenwerking

23 november 2022

Op 23 november 2022 bestaat stichting Utrechtzorg precies 15 jaar. Een mooi moment om terug te blikken en stil te staan bij wat we de afgelopen 15 jaar samen hebben bereikt.

Jubileumuitgave

In onze speciale jubileumuitgave ziet u langs een tijdlijn welke projecten, samenwerkingen en mijlpalen centraal stonden. Dit is slechts een kleine greep uit de vele zaken die we samen als regio hebben georganiseerd. Bovenal zijn we trots op onze regio waar zorg en welzijn, onderwijs, overheid en andere stakeholders elkaar goed weten te vinden.

Branche- en sectoroverstijgende samenwerking is steeds vanzelfsprekender en er wordt volop geïnnoveerd. Altijd met aandacht voor regionale kleuring en kracht. Zo zorgen we er samen voor dat onze sector toekomstbestendig is en blijft - ook de komende 15 jaar en daarna.

Download onze jubileumuitgave hier.

Veel leesplezier! Alle deelnemers van Utrechtzorg krijgen dit boekje fysiek toegestuurd - met natuurlijk een klein 'verjaardagscadeautje'. Wilt u er ook een hebben? Neem dan contact met ons op via secretariaat@utrechtzorg.net.