Jubileumspektakel de Tussenvoorziening

21 augustus 2018

Kappers, visagistes, barbiers, stoelmasseurs, pedicures en manicures gezocht!

Al 25 jaar ervaring

Op 23 oktober viert de Tussenvoorziening haar 25-jarig jubileum. Deze Utrechtse organisatie biedt onderdak, thuiskomen en ruimte voor heimwee en vertrek. Ze zijn er voor trekvogels, stadsmussen en andere vogels die uit het nest dreigen te vallen. De Tussenvoorziening heeft zodoende al 25 jaar ervaring met de opvang en begeleiding van daklozen en mensen in een kwetsbare woonsituatie.

Vrijwilligers gezocht

Veel cliënten van de Tussenvoorziening hebben niet de gewoonte of de mogelijkheid om zichzelf in de watten te leggen. De drempel om naar een barbier, kapper, visagiste, stoelmasseur, pedicure of manicure te gaan is te hoog of mensen kunnen het gewoonweg niet betalen. Op 23 oktober is iedere cliënt van de Tussenvoorziening welkom in de voormalige gevangenis Wolvenplein in Utrecht. Van 13.00 uur tot 18.00 uur is er een programma vol entertainment voor kinderen en volwassenen.

Om dit tot een geslaagde dag te kunnen maken is de Tussenvoorziening afhankelijk van professionals die vrijwillig een steentje willen bijdragen. Voor het jubileumspektakel zijn ze op zoek naar kappers, visagistes, barbiers, stoelmasseurs, pedicures, manicures en meer.

Helpt u mee, en zorgt u zo voor een onvergetelijke dag voor daklozen en mensen in en kwetsbare woonsituatie? Neem dan contact op met Geertje Nix: geertjenix@tussenvoorziening.nl.