Loopbaancoaches gezocht

16 augustus 2021

Helpt u als loopbaancoach / loopbaanadviseur graag mensen bij het vinden van (ander) werk of het behouden van werk? Dan zijn wij op zoek naar u! Voor de uitvoering van loopbaanactiviteiten (ontwikkeladviezen en begeleiding) in het project ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ zijn wij op zoek naar (zelfstandige) loopbaancoaches door het hele land, met kennis van en netwerk in de sector zorg en welzijn.

NL leert door, sectoraal maatwerk

De subsidieregeling ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ heeft als doel om ondersteuning te bieden aan (potentiële) medewerkers bij het behouden of vinden van ander werk. Zo kunnen (potentiële) medewerkers hulp krijgen in de vorm van een viertal activiteiten: 1. Ontwikkeladvies; 2. Loopbaanbegeleiding (naar ander werk); 3. Scholing; 4. EVC-procedure.

Voor het uitvoeren van de eerste twee activiteiten (ontwikkeladviezen en loopbaanbegeleiding) voor de sector zorg en welzijn zijn we op zoek naar loopbaanadviseurs door het hele land.

Wat vragen we?

Om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van trajecten voldoet u als loopbaancoach / loopbaanadviseur de volgende eisen:

  • U bent flexibel en op afroep beschikbaar voor het uitvoeren van (kortdurende) loopbaantrajecten.
  • U heeft minimaal drie jaar aantoonbare relevante ervaring als loopbaancoach / loopbaanadviseur.
  • U heeft kennis van en een netwerk binnen de sector zorg en welzijn.
  • U heeft een mens- of organisatiegerichte opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau, of u heeft een hbo-opleiding in een andere richting afgerond en aanvullende mens- of organisatiegerichte trainingen en cursussen gevolgd.
  • U verklaart u te houden aan deze gedragscode.

Als u geregistreerd staat bij Noloc als Noloc Erkend Loopbaanprofessional of als Register Loopbaanprofessional is dat een pré en voldoet u automatisch aan de eisen 2, 4 en 5.

Wat bieden we?

Als loopbaancoach ontvangt u per uitgevoerde activiteit een vaste vergoeding. Afspraken over de hoogte van die vergoeding en de facturatie maken we onderling. De hoogte per traject kan variëren en is afhankelijk van de hoeveelheid loopbaanactiviteiten binnen een traject van een deelnemer.

Omdat we afhankelijk zijn van het aantal aanvragen die voor deze regeling binnen komen, zal de mate waarin we u als loopbaanadviseur kunnen inzetten variëren. We begrijpen dat u daarom niet uw agenda kunt blokkeren voor dit project. Om die reden werven we meerdere coaches, om de binnenkomende aanvragen goed te kunnen verwerken. Uiteraard vragen we u wel of u alleen wilt reageren wanneer u ook bereid bent en ruimte hebt om op ad hoc basis (korte) trajecten uit te voeren.

Over RegioPlus

RegioPlus is het landelijk dekkende samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn (waaronder Utrechtzorg). De missie van RegioPlus is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt. Door in de regio en landelijk samen te werken aan voldoende en goede opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals. Op www.regioplus.nl vindt u meer informatie over de landelijke activiteiten.

Procedure

Wilt u zich aanmelden om als loopbaancoach voor de regeling ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ aan de slag te gaan? Mail dan uw CV en een korte motivatie waarin u aangeeft of u voldoet aan de gestelde eisen vóór 1 september 2021 naar info@regioplus.nl.

Tussen 1 en 15 september neemt RegioPlus contact met u op. Wanneer u voldoet aan de gestelde eisen en de formele afspraken zijn gemaakt, wordt u opgenomen in een poule van loopbaancoaches. Bij binnenkomende aanvragen kijken we op basis van locatie en soort vraag aan welke coach een deelnemer gekoppeld wordt. De uitvoering van de activiteiten kan ook digitaal plaatsvinden.

Voor inhoudelijke of procedurele vragen kunt u contact opnemen met Daniëlle van der Eerden of Larissa Lodewijk via 079-3230319 (RegioPlus).