Maakt u al optimaal gebruik van Jouwzorgbaan.nl?

25 april 2022

Begin dit jaar lanceerden we het nieuwe loopbaanplatform Jouwzorgbaan.nl, de opvolger van Utrechtzorg.nl. Jouwzorgbaan.nl is hét platform waar iedereen die geïnteresseerd is in werken of leren in zorg en welzijn in Midden-Nederland terecht kan voor informatie en inspiratie. En uiteraard voor vacatures. Op dit moment staan er ruim 1700 vacatures op Jouwzorgbaan.nl. Het is ook een plaats voor zorg- en welzijnsorganisaties om zichzelf in de spotlight te zetten op de uitgebreide werkgeverspagina’s. We geven u graag een update over het loopbaanplatform en de vele kansen waar u als deelnemer van Utrechtzorg gebruik van kunt maken.

Vakantiekrachten gezocht!

De zomer staat alweer bijna voor de deur. De personeelsplanning is tijdens de zomermaanden voor veel zorg- en welzijnsorganisaties een uitdaging. Wij helpen daar graag bij. Jouwzorgbaan.nl heeft een verzamelpagina voor vakantiebanen in de zorg. Als u bij het plaatsen van uw vacature als 'soort vacature' aangeeft dat het om een bijbaan/vakantiewerk gaat wordt deze automatisch op de pagina geplaatst.

Binnenkort start een campagne waarmee we de vakantiebanen extra onder de aandacht brengen. Heeft uw organisatie zelf ook een campagne rondom vakantiewerk opgezet? Wij ondersteunen deze graag door deze via Jouwzorgbaan.nl en onze social media kanalen nog eens extra in de spotlight te zetten.

Content in de spotlight

Via de website en social media kanalen van Jouwzorgbaan.nl delen we continu content over werken en leren in zorg en welzijn. Denk hierbij aan ervaringsverhalen van bijvoorbeeld zij-instromers. Ook hier zetten we u als deelnemer van Utrechtzorg graag in de spotlight. Want wat maakt het werken bij uw organisatie zo bijzonder? Wat betekent het nu echt om bijvoorbeeld in de ouderenzorg of kinderopvang te werken? Mocht u interesse hebben om uw organisatie - en daarmee natuurlijk ook specifieke vacatures of uw Werkenbij website - extra podium te geven dan kunt u dit aan ons laten weten via info@jouwzorgbaan.nl.

Activiteitenagenda

Jouwzorgbaan.nl heeft ook een activiteitenagenda. Deze was tijdens de Ontdekdezorg week rijkelijk gevuld! De afgelopen periode zien we dat dit minder het geval is. Dus organiseert u een Meet & Greet? Een wekelijks koffiedrinkmoment met recruiters? Een webinar? U kunt deze activiteiten zelf plaatsen via uw werkgeverspagina. Bovenin het menu ziet u dan de optie 'agenda'. Hier kunt u zelf een nieuw agenda item aanmaken. Deze activiteiten worden regelmatig uitgelicht via de social media kanalen van Jouwzorgbaan.nl.

Succesvolle online campagne

Om de vliegende start van Jouwzorgbaan.nl te versterken heeft Utrechtzorg in maart een gerichte online campagne ingezet op verschillende websites waarvan we weten dat onze doelgroep zich daar bevindt (denkt u aan Linda.nl, Buienradar.nl). De resultaten van deze campagne laten zien dat per dag rond de 60.000 mensen de campagne hebben gezien. Dit zagen we ook duidelijk terug in het stijgend aantal mensen dat onze website de afgelopen tijd heeft bezocht. Maak dus gebruik van de vele kansen die het loopbaanplatform biedt!

Heeft u vragen over het loopbaanplatform? Neem dan contact met ons op via info@jouwzorgbaan.nl.