Nieuwe mogelijkheden met het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’

16 februari 2022

Het lespakket voor zorg en welzijn heeft een nieuwe lesomgeving en een nieuwe handleiding. Vanaf nu kunnen docenten met de lesonderdelen uit de basismodule van ‘Aan JOU hebben we wat’ de inhoud van hun les zelf zo goed mogelijk afstemmen op de interesses van hun leerlingen.

Aan JOU hebben we wat

Of de leerlingen nu sociaal, technisch, sportief of creatief zijn, of beschikken over een gezonde dosis lef, humor of nieuwsgierigheid, de sector zorg en welzijn biedt iedereen een passende baan. Aan de hand van persoonlijke verhalen van zorgprofessionals leren leerlingen de sector kennen en worden ze aan het denken gezet: past deze sector bij mij en wat betekent dat voor mijn profiel en- of studiekeuze?

Bepaal nu zelf de les

Met de nieuwe lesomgeving is de les in de beschikbare tijd gemakkelijk en interactief te organiseren. Hoe dit werkt staat precies aangegeven in de handleiding in de online omgeving. Naast de basismodule zijn er ook nog twee verdiepende modules beschikbaar over zorg & technologie en gehandicaptenzorg.

Jongerenvoorlichting

Het lespakket 'Aan JOU hebben we wat' is ontwikkeld door de samenwerkende werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, waaronder Utrechtzorg. Hiermee investeren we in de zorg- en welzijnsprofessionals van de toekomst.