Ontdekdezorg week: maak ook een video!

15 maart 2021

Voor de Ontdekdezorg week (22 t/m 27 maart) geven we #ontdekdezorg door. #zorgmee!

Ontdekdezorg week

Van 22 tot en met 27 maart vindt de online Ontdekdezorg week plaats. In deze week proberen we zoveel potentiële werknemers te enthousiasmeren voor een baan in zorg en welzijn. Dit doen we door de brede mogelijkheden in deze sector te belichten. Bezoekers kunnen via landelijke webinars en onze website praktische informatie krijgen over leren en werken in de zorg. Hiermee willen we samen zo veel mogelijk zij-instromers en herintreders enthousiasmeren voor een beroep in onze sector.

#ontdekdezorg

Aandacht vragen voor de sector doen we met de social media actie #ontdekdezorg. In video's geven zorg- en welzijnsprofessionals de hashtag aan elkaar door en vertellen zij kort wat hun beroep betekent: waar zorgen zij voor?

In deze video’s laten we zien hoe mooi en belangrijk het is om iets te kunnen betekenen voor een ander. Deze video is eenvoudig na te maken met uw eigen team. Zo willen we een digitale ketting door het hele land creëren.

Meedoen is eenvoudig:

  1. Download het bord en print dit uit op een papier (en plak dit eventueel op karton).
  2. Film vervolgens een aantal collega's die vertellen waar zij dagelijks met hun beroep voor zorgen, waarna ze het bord weer doorgeven aan een collega.
  3. Plaats de video op social media.
  4. Vergeet niet @ontdekdezorgweek te taggen, #ontdekdezorg en #zorgmee te gebruiken en te linken naar www.ontdekdezorgweek.nl!

Wij kijken uit naar uw video!