- mg_7489_small.jpg

Studiekeuzebeurs

22 augustus 2023

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november vindt de jaarlijkse Studiekeuzebeurs Midden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Deze beurs is bedoeld voor jongeren tussen de 15 –18 jaar die zich oriënteren op het MBO, HBO en/of WO. Samen met werkgevers, onderwijsinstellingen en de Ambassadeurs van de Zorg (CNV Jongeren) vertegenwoordigen wij de branche zorg en welzijn. Het doel is jongeren te informeren en enthousiasmeren over een baan in zorg en welzijn. Wellicht is het jouw toekomstige collega!

Wij zijn op zoek naar werkgeversorganisaties die met ons willen deelnemen aan deze beurs. Zijn er binnen jouw organisatie zorgprofessionals die het leuk vinden om jongeren kennis te laten maken met een beroep binnen deze mooi branche? Dan horen wij dit graag voor maandag 11 september!

Vanuit Utrechtzorg coördineren wij de stand (45 m2) voor zorg en welzijn in onze regio. Deelname aan de beurs is gratis voor onze deelnemers (kosten voor lunch en parkeren zijn wel voor eigen rekening).

Voor vragen of deelname, neem contact op met de afdeling Communicatie, via communicatie@utrechtzorg.net.Let op er is een beperkt aantal plaatsen en we geven voorrang aan beroepen die de jongeren van nu het meest aanspreken.