Terugblik Sterk in je Werk-week

28 november 2018

Een terugblik op de eerste regionale Sterk in je Werk-week.

Sterk in je Werk-week

Van 19 tot en met 23 november vond de eerste Sterk in je Werk-week plaats in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vecht. Bijna 30 regionale werkgevers organiseerden samen vele activiteiten voor zorg- en welzijnsprofessionals uit de regio. Een week vol activiteiten om hen in het zonnetje te zetten. Deze week werd gelijktijdig ook in de regio’s Brabant en Rotterdam georganiseerd.

Gericht op behoud

De Sterk in je Werk-week richtte zich op het thema behoud. Onder de motto’s ‘Hé zorgverlener, zorg je ook nog voor jezelf?’ en ‘word jij nog geprikkeld?’ werden activiteiten als massages, bokscoaching en lezingen aangeboden. Een veelzijdig programma vol regionale expertise.

Regionale uitwisseling

Deelname als werkgever was simpel: door zelf een activiteit te organiseren en deze open te stellen voor medewerkers van andere organisaties, kregen de eigen medewerkers ook de mogelijkheid om zelf naar alle andere activiteiten te gaan. Er waren echter zoveel activiteiten georganiseerd, dat in overleg is besloten de activiteiten open te stellen voor alle zorg- en welzijnsprofessionals uit de regio – ongeacht of zijn/haar werkgever dit jaar meedeed aan de Sterk in je Werk-week. Zo werden alle regionale werknemers in het zonnetje gezet.

“Het was geweldig om te zien hoeveel enthousiasme, creativiteit en energie er vanuit de deelnemende organisaties naar voren kwam. Daardoor hebben bijna 700 zorgmedewerkers kunnen genieten van een gratis activiteit. Wat ons betreft is de Sterk in je Werk-week dus absoluut voor herhaling vatbaar!”, vertelt Danique van Steenis, projectleider.

Wij bedanken de deelnemende organisaties voor hun energie en enthousiasme! De komende weken worden de contactpersonen persoonlijk benaderd voor evaluatie.