- uz-netwerkcafe.jpg

Uitnodiging: Kennispodium 16 november

27 oktober 2023

Hierbij nodigen je van harte uit voor het Kennispodium ‘De arbeidsmarkt van de toekomst’ op donderdag 16 november van 10.00 – 12.00 bij Youmeet in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op het Kennispodium van 8 juni en zoomen we in op één van de destijds opgehaalde onderwerpen, het thema skillsgericht werken en werven en hoe draagt dit bij aan een oplossing voor de personeelstekorten.

Edwin van Dijk (UWV) geeft een presentatie over inclusief werkgeverschap en neemt ons mee in hoe we op basis van skills nieuw talent kunnen aanboren, het werk anders kunnen inrichten en hoe wij medewerkers kunnen binden en boeien.  Ook laat hij zien hoe een Bedrijfsadvies Inclusieve Arbeidsorganisatie (BIA) hierbij kan helpen. In een korte presentatie wordt de methode verder toegelicht en geïllustreerd met een best practice.

NLwerktaanwerk laat ons anders kijken naar personeelsvraagstukken. Oplossingen zijn er, maar men kent ze niet of er wordt gedacht dat ze niet geschikt zijn. Om dat te doorbreken biedt NLwerktaanwerk het spel ‘Break into the box”. Daarmee worden we uitgedaagd om op een energieke manier een andere aanpak te proberen.

Kortom een inspirerend programma. Met als kers op de taart een speciale gast uit het buitenland!

Mis dit niet en meld je hier aan voor het Kennispodium. We ontmoeten je graag op 16 november!

Met vriendelijke groet, 
Monique Barten en Jan Joosten, Programmamanagers