- logo-hhu.jpg

Uitnodiging: U-Forward BreakFast Health

22 maart 2024

Op woensdag 10 april nodigen wij je uit voor U-Forward BreakFast Health. Dé ontmoetingsplaats voor het regionale netwerk van (digital) health-ondernemers, bestuurders, onderzoekers en innovatiemanagers in de zorg en welzijn.

Speciale editie tijdens de Dutch Health Week: digitalisering en gegevensuitwisseling
Digitalisering en gegevensuitwisseling is een essentiële schakel voor het realiseren van de ambities uit het IZA-regioplan. Deelnemende partijen zetten in op het versneld implementeren van beschikbare oplossingen. Tijdens ontbijt sessie komen thema’s zoals hybride zorg, data- en applicatiearchitectuur en netwerkzorg aan bod.

Susanne Schilderman (wethouder economie Gemeente Utrecht) verricht de opening. Eva Marquarita (directeur RSO Trijn) pitcht de voornaamste opgaves rondom digitalisering en gegevensuitwisseling. In de daarop volgende tafelgesprekken bespreken we hoe samenwerking leidt tot meer resultaat voor de regio.

Wat: U-Forward BreakFast Health (Dutch Health Week edition)
Wanneer: woensdag 10 april, van 7:30 tot 9:15
Waar: restaurant Speys in de Jaarbeurs, Veemarktplein 50, 3521 AG Utrecht
Aanmelden kan hier

Dutch Health Week – Zorg en ICT Beurs
U-Forward BreakFast Health is een goede start van de Zorg & ICT-beurs, het grootste healthtech-evenement van Nederland, gehouden in de Jaarbeurs. Na het ontbijt nemen we samen met meer dan 11,000 dagelijkse bezoekers een boeiende tour over de beursvloer. We bezoeken een aantal Utrechtse bedrijven. En zullen we afsluiten bij het Heart of Health Startup plein.

Namens de partners van de Health Hub Utrecht,
Gemeente Utrecht (Maarten Lamé), UtrechtZorg (Vincent Alkemade), ROM Utrecht Region (Marc Kalf)