- drie-regio-s_1920x1080.jpg

Update: online campagne Jouwzorgbaan.nl

19 oktober 2022

Online campagne Jouwzorgbaan.nl

Graag willen we u een update geven over het loopbaanplatform van Utrechtzorg: Jouwzorgbaan.nl. In het najaar gaan we de naamsbekendheid weer een flinke boost geven!

Op 24 oktober starten we een online campagneperiode van 3 weken op Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en Google Display. Voor deze campagne hebben we een mooie animatievideo laten maken: bekijk de video hier.

Om deze campagneperiode te ondersteunen gebruiken we ook korte teaservideo’s en visuals. In de animatievideo lichten we enkele pagina’s/gebruikerstools uit, namelijk de keuzehulp en de activiteitenkalender.

Is uw organisatie goed zichtbaar op Jouwzorgbaan.nl?

Dit is een mooi moment om ervoor te zorgen dat uw organisatie en activiteiten goed zichtbaar zijn. Bezoekers kunnen in de activiteitenkalender in één overzicht alle bijeenkomsten en events in de regio zien. U profileert uw organisatie op de werkgeverspagina.

We kijken ernaar uit door de campagne enthousiaste (nieuwe) online bezoekers te mogen ontvangen, zodat zij hun weg vinden naar een mooie loopbaan in zorg en welzijn!

Vragen?

Neem voor vragen over deze campagne of andere zaken rondom Jouwzorgbaan.nl contact op met Cathy Ligtenberg via info@jouwzorgbaan.nl.