Update regionaal contactpunt

29 november 2018

Lees meer over het regionaal contactpunt en de bijbehorende campagne 'Ik Zorg'. Uw deelname is belangrijk!

Campagne Ik Zorg en regionaal contactpunt

De campagne Ik Zorg is inmiddels te zien en te horen in bioscopen, bushokjes en radiospots. Landelijk wordt aandacht gevestigd op het unieke karakter van werken in zorg en welzijn. Geïnteresseerden kunnen verhalen, informatie en vacatures vinden op ontdekdezorg.nl.

Samenhangend met deze publiekscampagne is een landelijk welkomstpanel opgezet waar mensen vragen kunnen stellen over werken in de sector. Geïnteresseerden uit Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vecht worden vervolgens doorverwezen naar het regionaal contactpunt.

Doe mee!

Hier hebben we u voor nodig! We vormen met elkaar als regionaal netwerk de opvolging van de campagne. Help ons mee bij het inrichten van het regionaal contactpunt. Bekijk de digitale flyer en doe mee met gezamenlijke activiteiten. Laat ons weten wat uw organisatie geïnteresseerden te bieden heeft en met wie we contact op kunnen nemen.

Plekken voor BBL en zij-instroom

Het eerste speerpunt van de regionale opvolging is het in kaart brengen van de zij-instroom mogelijkheden. Deelnemers van Utrechtzorg kunnen vacatures uiteraard plaatsen op utrechtzorg.nl. Deze worden automatisch ook op ontdekdezorg.nl geplaatst.

Het kan ook zijn dat uw organisatie op maat trajecten aanbiedt aan geïnteresseerde zij-instromers. Dan kunt u ook een open vacature voor zij-instromers maken en plaatsen op utrechtzorg.nl.

Zet uw activiteiten op de Utrechtzorgkalender

De UZkalender is een agenda voor mensen die in Zorg en Welzijn werken, willen werken, of een opleiding willen volgen. Op de kalender staan leerzame, leuke, interessante activiteiten in de regio. Laat via de kalender zien wat uw organisatie geïnteresseerden te bieden heeft! Denk aan: open dagen, speeddatemomenten of netwerkkansen. Ga naar utrechtzorgkalender.nl, klik op ‘voor organisaties’, en klik op de knop ‘voeg je evenement toe’.

Heeft u vragen of ideeën? Laat het ons weten via contacpunt@utrechtzorg.net!