VACATURE: Projectleider NL Leert Door met maatwerk

26 mei 2021

Utrechtzorg zoekt een projectleider voor 8 uur per week, gedurende 1 jaar tot en met maart 2022.

NL Leert Door

Werkgeversorganisatie Utrechtzorg heeft een leuke en verantwoordelijke functie voor een projectleider. We zoeken een zakelijke en gestructureerde persoonlijkheid voor uitvoering van het project. De zorgsector staat voor ongekende uitdagingen als het gaat om voldoende personeel. NL Leert Door met maatwerk is een regeling die goed aansluit bij diverse ontwikkelingen in de sector gericht op behoud van werknemers, en op de werknemers uit krimpsectoren aan het werk helpen in een groeisector. Het doel is om meer werknemers op de juiste plek te krijgen in de sector, zodat er voor meer werkenden duurzaam werk is. Door maatwerk te leveren kunnen arbeidsmarktkansen benut worden. Dit doen we onder andere door een ontwikkeladvies op maat te leveren en begeleiding en/of scholing waar nodig in de vervolgstap.

Wie zijn wij?

Wij zijn Utrechtzorg: een regionale werkgeversorganisatie die zich samen met ruim 80 aangesloten deelnemers inzet voor optimale samenwerking, kennisdeling en ontwikkeling/innovatie in de regio. Samen zetten we onze schouders onder een aantrekkelijke sector zorg en welzijn met voldoende en bekwaam personeel, nu en in de toekomst. De rol van Utrechtzorg bestaat uit het inspireren van ons netwerk en het faciliteren van projecten op het gebied van het imagoversterking, werving van personeel, aansluiting van het onderwijs op de sector, arbeidsmarktbeleid en duurzame inzetbaarheid van zorg- en welzijnsmedewerkers. We zijn een bevlogen en flexibel team dat vol enthousiasme werkt aan arbeidsmarktvraagstukken vanuit ons kantoor in Houten.

Wat wordt uw rol in onze organisatie?

Samen met de werkgevers draagt u eraan bij dat optimaal gebruik gemaakt wordt van de regeling NL Werkt Door met maatwerk. U weet hoe u overzicht houdt, en hoe u betrokkenen motiveert tot goede registratie en verantwoording. U kunt goed samenwerken in een netwerk en met collega’s van Utrechtzorg.

U geeft uitvoering aan het project NL Leert Door met maatwerk in de regio, binnen landelijk af te stemmen kaders. U schrijft allereerst een sluitend projectplan en zorgt ervoor dat zorgorganisaties deelnemen en vervolgens goed geïnformeerd worden en blijven. Ook zorgt u voor een correcte administratie rondom NL Leert Door met maatwerk. Tevens faciliteert u de deelnemers en geeft u advies bij het maken van de correcte keuzes om te bepalen welke activiteiten voor subsidie in aanmerking komen. U houdt toezicht op de correcte verdeling van subsidiegelden en op de juiste uitvoering. Uinformeert en rapporteert adequaat richting de directeur-bestuurder en de zorgorganisaties.

Wat neemt u mee?

We verwachten dat u ervaring hebt met subsidie-administratie en verantwoording, projectmatig werken en procesoptimalisatie. U kunt snel uw weg vinden in een omgeving met verschillende stakeholders en bent een stevige gesprekspartner. U hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Als projectleider bent u accuraat, cijfermatig sterk, proactief en neemt u bij een project van start tot einde de touwtjes in handen.

U heeft een hbo werk- en denkniveau. U kunt goed overzicht bewaren, uitstekend overweg met Excel, u vindt het leuk om zaken grondig te analyseren en u heeft affiniteit met de zorg- en welzijnssector.

Voor meer informatie kijk op: www.utrechtzorg.net en www.uitvoeringvanbeleidszw.nl.

Wordt u onze nieuwe collega?

U ontvangt een jaarcontract voor 8 uur per week. Het salaris is conform CAO VVT FWG 50 (afhankelijk van opleiding en ervaring tot maximaal € €3.707,64 bij een fulltime dienstverband) en naast vakantiegeld een 13e maand. Deze opdracht is tevens geschikt om uit te voeren op ZZP-basis.

Enthousiast geworden?

Wanneer u graag nog meer wilt weten over Utrechtzorg of de functie, neem dan contact op met Gabrielle Peereboom via 06-53525070 of stuur een mail naar gpeereboom@utrechtzorg.net.

Een korte motivatiebrief en CV kunt u voor 1 juni mailen naar secretariaat@utrechtzorg.net, ter attentie van Mirjam Beerkens.